Po opuszczeniu strony PRISMAsync Print Servernależy się wylogować, aby zakończyć sesję. Możliwe jest również ponowne uwierzytelnienie przy użyciu innych poświadczeń bez opuszczania strony PRISMAsync Print Server.
Limit czasu sesji lokalnej określa, jak długo użytkownik pozostaje zalogowany bez korzystania z drukarki.
Dotknij swoją nazwę konta użytkownika na panelu sterującym.
Wylogowywanie się na panelu sterującymNa stronie Settings Editor kliknij nazwę swojego konta użytkownika.
Wyloguj się w aplikacji Settings EditorDotknij lub kliknij opcję [Wyloguj].
Wyjmij kartę inteligentną PKI z czytnika.
Przytrzymaj kartę inteligentną NFC obok czytnika. Można też użyć opcji [Wyloguj].
Kliknij przycisk [Wyloguj].
Gdy jesteś zalogowany na stronie Settings Editor lub w panelu sterowania i chcesz wykonać zadanie, do którego nie masz wystarczających uprawnień, możesz zalogować się ponownie przy użyciu odpowiednich poświadczeń. Dlatego konieczne jest posiadanie innego konta użytkownika, które jest autoryzowane do tego zadania.
Zmiana ról