Du kan fjerne utskriftsjobber før eller etter at de er skrevet ut.
Av sikkerhetsgrunner kan systemadministratoren aktivere E-makuleringalternativet. E-makulering overskriver de slettede jobbdataene og forhindrer datagjenoppretting av en fjernet jobb.
Når en Solid State-stasjon (SSD) er installert i PRISMAsync Print Server, deaktiveres E-makulering. Den første årsaken til dette er at Solid State-stasjoner har sin egen datasikkerhetsfunksjon, kjent som TRIM, som overskriver slettede data for å forbedre sikkerheten. Den andre årsaken er at E-makulering kan akselerere slitasjen på SSD-er.
Når kontrollpanelet viser utskrevne jobber, kan du skrive ut jobber på nytt. Utskrevne jobber kan automatisk fjernes av skriveren etter en bestemt lagringsperiode. Når skriveren ikke fjerner utskrevne jobber automatisk, fjerner du disse jobbene manuelt for å forhindre at systemdisken blir full.
Jobber som ikke er skrevet ut fullstendig og prøveutskrifter, vises ikke i listen over utskrevne jobber.
Slette jobber|
Funksjon |
Planlagte jobber |
Ventende jobber |
DocBox |
Utskrevne jobber |
|---|---|---|---|---|
|
[Slette] |
|
|
|
|
Gå til plasseringen for jobben.
Trykk på jobbene, eller bruk et alternativ fra [Velge] -menyen.
Trykk på [Slette].
Bekreft slettingshandlingen.