Loading

Nyomtatási munkák törlése

A nyomtatási munkákat a nyomtatás előtt vagy után is eltávolíthatja.

Biztonsági okokból a rendszergazda engedélyezheti az E-darabolás opciót. Az E-megsemmisítés felülírja a törölt munkaadatokat, és megakadályozza az eltávolított munka adatainak helyreállítását.

MEGJEGYZÉS

Ha a PRISMAsync nyomtatókiszolgálóba szilárdtest-meghajtó (SSD) van telepítve, az E-megsemmisítés le van tiltva. Ennek első oka, hogy a szilárdtest-meghajtók saját adatbiztonsági mechanizmussal rendelkeznek, amelyet TRIM néven ismerünk, és amely a biztonság növelése érdekében felülírja a törölt adatokat. A második ok az, hogy az E-megsemmisítés felgyorsíthatja az SSD-k kopását.

Amikor a kezelőpanelen megjelennek a nyomtatott munkák, újra kinyomtathatja a munkákat. A kinyomtatott munkákat a nyomtató egy bizonyos tárolási idő után automatikusan eltávolíthatja. Ha a nyomtató nem távolítja el automatikusan a kinyomtatott munkákat, távolítsa el ezeket a munkákat manuálisan, hogy megakadályozza, hogy a rendszerlemez megteljen.

A még nem teljesen kinyomtatott munkák és a próbanyomatok nem szerepelnek a nyomtatott munkák listáján.

Munkák törlése

Funkció

Ütemezett munkák

Várakozó munkák

DocBox

Kinyomtatott munkák

[Törlés]

  1. Lépjen a munka helyére.

  2. Koppintson a kívánt munkákra, vagy használja a [Kiválaszt] menü egyik opcióját.

  3. Érintse meg a [Törlés] gombot.

  4. Erősítse meg a törlést műveletet.