Voit poistaa tulostustyöt ennen tulostamista tai sen jälkeen.
Turvallisuussyistä järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön E-tuhoaminen-vaihtoehdon. E-tuhoaminen ylikirjoittaa poistetun työn tiedot ja estää poistetun työn tietojen palauttamisen.
Kun PRISMAsync Print Server -tulostuspalvelimeen on asennettu SSD-asema, E-tuhoaminen poistetaan käytöstä. Ensimmäinen syy tähän on, että SSD-asemilla on oma tietoturvaominaisuutensa, joka tunnetaan nimellä TRIM ja joka ylikirjoittaa poistetut tiedot turvallisuuden parantamiseksi. Toinen syy on, että E-tuhoaminen voi nopeuttaa SSD-asemien kulumista.
Kun ohjauspaneeli näyttää tulostetut työt, voit tulostaa töitä uudelleen. Tulostin voi automaattisesti poistaa tulostetut työt tietyn tallennusajan jälkeen. Jos tulostin ei poista tulostettuja töitä automaattisesti, poista ne manuaalisesti levytilan loppumisen estämiseksi.
Kokonaan tulostamatta jääneet työt ja koeviedostukset eivät sisälly tulostettujen töiden luetteloon.
Töiden poistaminen|
Toiminto |
Ajoitetut työt |
Odottavat työt |
DocBox |
Tulostetut työt |
|---|---|---|---|---|
|
[Poista] |
|
|
|
|
Siirry työn sijaintipaikkaan.
Napauta töitä tai käytä [Valitse] -valikon vaihtoehtoa.
Kosketa [Poista].
Vahvista poistotoiminto.