Du kan fjerne udskriftsjob, før eller efter de er udskrevet.
Af sikkerhedsgrunde kan systemadministratoren aktivere funktionen E-makulering. E-makulering overskriver de slettede jobdata og forhindrer datagendannelse af et fjernet job.
Når et Solid State Drive (SSD) er installeret i PRISMAsync Print Server, deaktiveres E-makulering. Den første årsag til dette er, at Solid State Drives har deres egne datasikkerhedsmekanismer, der er kendt som TRIM, som overskriver slettede data for at forbedre sikkerheden. Den anden årsag er, at E-makulering kan accelerere sliddet på SSD'er.
Når betjeningspanelet viser de udskrevne job, kan du genudskrive job. Udskrevne job kan automatisk fjernes af printeren efter en vis opbevaringsperiode. Hvis printeren ikke fjerner udskrevne job automatisk, skal du fjerne dem manuelt for at undgå en fuld systemdisk.
Job, der ikke er udskrevet helt, og prøvetryk kommer ikke på listen over udskrevne job.
Slette job|
Funktion |
Planlagte job |
Ventende job |
DocBox |
Udskrevne job |
|---|---|---|---|---|
|
[Slet] |
|
|
|
|
Gå til jobbets placering.
Tryk på job, eller brug en indstilling i menuen [Vælg].
Tryk på [Slet].
Bekræft sletningen.