Loading

Restabiliți fluxul de lucru automat implicit

Un flux de lucru automat utilizează o serie de setări presetate pentru definirea lucrărilor.

Când doriți să restabiliți valorile setărilor fluxului de lucru automat (default), puteți utiliza funcția [Restore].

IMPORTANT

Rețineți că această funcție va elimina toate fluxurile de lucru automate.

  1. Deschideți Settings Editor și mergeți la: [Workflow]  → [Automated workflows] .

    Fila [Automated workflows] 
  2. Faceți clic pe [Restore].

    Meniul [Automated workflow] 
  3. Faceți clic pe [OK].