Loading

Definiera ett nytt automatiserat arbetsflöde

Ett automatiserat arbetsflöde buntar en serie förinställningar för att definiera arbeten.

Gå till de automatiserade arbetsflödena

Öppna Settings Editor och gå till: [Arbetsflöde]  → [Automatiserade arbetsflöden] .

Flik [Automatiserade arbetsflöden] 

Lägga till ett nytt automatiserat arbetsflöde

  1. Klicka på [Lägg till].

    Menyn [Automatiserat arbetsflöde] 
  2. Definiera inställningarna.

  3. Klicka på [OK].

Kopiera ett automatiserat arbetsflöde

  1. Välj ett av de tillgängliga automatiserade arbetsflödena.

  2. Klicka på [Redigera].

    Menyn [Automatiserat arbetsflöde] 
  3. Definiera inställningarna.

  4. Klicka på [OK].

Redigera ett automatiserat arbetsflöde

Du kan inte byta namn på det automatiserade arbetsflödet: (default), men du kan ändra inställningarna.

  1. Välj ett av de tillgängliga automatiserade arbetsflödena.

  2. Klicka på [Kopia].

    Menyn [Automatiserat arbetsflöde] 
  3. Definiera inställningarna.

  4. Klicka på [OK].

Ta bort ett automatiserat arbetsflöde

Du kan inte ta bort det automatiserade arbetsflödet: (default).

  1. Välj ett eller flera automatiserade arbetsflöden.

  2. Klicka på [Ta bort].

    Menyn [Automatiserat arbetsflöde]