Można zdefiniować, czy wydrukowane zadania mają być wyświetlane w panelu sterującym. Dzięki temu operatorzy mogą ponownie wydrukować wydrukowane zadania. Gdy wydrukowane zadania są widoczne, można zdefiniować ich czas przechowywania.
Otwórz Settings Editor i przejdź do: .
Karta [Ustawienia systemowe] Przejdź do sekcji [Zadania wydrukowane].
Użyj ustawienia [Przechowuj wydrukowane zadania], aby określić, czy chcesz wyświetlić listę wydrukowanych zadań.
Przechowywanie zadań wydrukowanychKliknij opcję [OK].
Użyj ustawienia [Czas przechowywania zadań wydrukowanych], aby wybrać czas przechowywania wydrukowanych zadań: [Jeden dzień], [Jeden tydzień], [Jeden miesiąc] lub [Bez limitu].
Czas przechowywania wydrukowanych zadańKliknij opcję [OK].