Du kan importera, exportera och återställa transaktionsinställningar.
Öppna Settings Editor och gå till: .
Flik [Transaktionsinställningar]
Menyn [Transaktionsinställningar]
Klicka på [Importera].
Bläddra till XML-filen som innehåller transaktionsinställningarna.
Välj [Byt ut] för att ersätta de nuvarande transaktionsinställningarna. Välj [Koppla] för att lägga till transaktionsinställningarna i de aktuella inställningarna.
Klicka på [OK].
Kontrollera de importerade transaktionsinställningarna.
Klicka på [Exportera].
Klicka på [OK].
Definitionerna av de aktuella transaktionsinställningarna sparas i en XML-fil.
Tänk på att denna funktion tar bort alla anpassade transaktionsinställningar.
Klicka på [Återställ].
Klicka på [OK].