Importálhatja, exportálhatja, illetve helyreállíthatja a műveletbeállításokat.
Nyissa meg a Settings Editor oldalt, és lépjen a következőre: .
[Műveleti beállítások] elválasztólap
[Műveleti beállítások] menü
Kattintson az [Import] gombra.
Keresse meg a műveletbeállításokat tartalmazó XML-fájlt.
Válassza a(z) [Csere] lehetőséget a jelenlegi műveletbeállítások lecsereléséhez. Válassza az [Összefűzés] lehetőséget, ha szeretné hozzáadni a műveletbeállításokat az aktuális műveletbeállításokhoz.
Kattintson az [OK] gombra.
Ellenőrizze az importált műveletbeállításokat.
Kattintson az [Export] gombra.
Kattintson az [OK] gombra.
A jelenlegi műveletbeállítás-meghatározásokat a szolgáltatás elmenti egy XML-fájlba.
Legyen óvatos, mert ez a funkció törli az összes műveletbeállítást.
Kattintson az [Visszaállít] gombra.
Kattintson az [OK] gombra.